Garanţie Specială C15
Cu noi ai Livrare Gratuită și posibilitatea de a vedea în timp real Locația Pachetului!

Refresh Gratuit!

Pielea este revopsita iar accesoriile sunt schimbate, gratuit. Acest lucru are loc in fabrica noastra, folosind aceleasi materiale de calitate din procesul de productie. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa trimiteti produsul pe adresa noastra impreuna cu datele de identificare.

Un an trece fara sa se observe

Fiecare zi in care porti un produs ce iti place extrem de mult, asa cum, suntem siguri,  este cazul gentilor tale din colectia Concept-15, aduna amintiri, aprecieri, admiratie, dar si mici zgarieturi sau poate pete nedorite care isi lasa amprenta pe pielea, de altfel, foarte rezistenta.

Micile imperfectiuni ce se strang in primele 365 de zile le stergem, pur si simplu cu buretele. Cum? Printr-o reconditionare totala de care beneficiezi ca si detinatoare a cardului Concept-15.

Este un serviciu unic in Romania, prin care vrem sa ne asiguram ca produsele noastre isi pastreaza cat mai mult timp culori vii si stralucirea accesoriilor metalice. Practic, dupa un an, vei scoate pentru a doua oara un produs nou din cutie, fara sa platesti nimic in plus.
 
Important de retinut:

  • Operatiunea de refresh vine in completarea garantiei de 365 de zile a partilor din piele si accesoriilor metalice conform clauzelor din sectiunea de garantie descrisa in pagina de Termeni si Conditii.
  • Operatiunea de refresh se refera doar la reimprospatarea culorii pielii si inlocuirea acesoriilor. Reparatia zgarieturilor de profunzime, gaurilor sau a pielii rupte nu face obiectul Garantiei speciale. Totusi, va asiguram ca un comportament rezonabil nu va afecta intr-un asemenea mod geanta dumneavoastra.
  • Fiecare produs beneficiaza de o operatiune de refresh gratuita in decursul a 365 de zile. Totusi, contra cost, aceasta operatiune poate fi realizata ori de cate ori se doreste. Costurile implicate pot fi estimate dupa primirea produselor in fabrica noastra.
  • Costurile de transport pentru operatiunea de refresh sunt suportate de client.
  • Produsele din lemn nu beneficiaza de garantia speciala, insa beneficiaza de garantia obisnuita asa cum este descrisa in pagina de Termeni si Conditii.


Unic, pentru produse unice!
Echipa Concept 15